Рецепт Куряча грудка з грибами фото

Куряча грудка з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Гриби, Печериці, Куряча грудка
Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Напевно, багатьом відомо, що грибочки відмінно поєднуються з курячим м'ясом. І тут я поділюся з вами перевіреним і одним з улюблених моїх рецептів. Він про те, як приготувати курячу грудку з грибами.

Подається така курочка з соусом, який залишився в формі для запікання. На гарнір ви можете подати будь-яку відварну крупу, картопля або, наприклад, свіжий салат із зелені.

Якщо хочете, частина бульйону замініть молоком, вийде соус, схожий на "бешамель" .

  • Куряча грудка - 3 штуки
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Бульйон курячий - 300 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
куряча грудка з грибами - фото крок 1
Насамперед на невеликій кількості олії обсмажте курку до золотистої скоринки.
куряча грудка з грибами - фото крок 2
Гриби поріжте пластинками і теж обсмажте до золотистого.
куряча грудка з грибами - фото крок 3
Розтопити масло і обсмажте в ньому борошно хвилину-дві.
куряча грудка з грибами - фото крок 4
Борошно змішайте до гладкості з курячим бульйоном. У форму викладіть курку, зверху покладіть гриби і налийте соус, додайте сіль і перець Накрийте форму фольгою.
куряча грудка з грибами - фото крок 5
У розігріту до 180 градусів духовку відправте блюдо на 45 хвилин.

Схожі рецепти