Куряча грудка з бальзаміком
(покроковий рецепт з фото)
Хочете посмажити соковиту, насичену і ароматну курочку? Тоді не проходите мимо цього простого і вельми вдалого рецепта, а обов'язково запам'ятайте і повторіть в домашніх умовах. Рекомендую!
Цей варіант, як приготувати курячу грудку з бальзаміком, підійде і для обіду або вечері, і для пікніка. На грилі така курочка виходить просто пальчики оближеш! Маринувати птицю найкраще заздалегідь, мінімум - за півгодини-годину, але можна і з вечора, щоб вона ніч провела в холодильнику в маринаді.
- Куряча грудка - 4 штуки
- Оливкова олія - 1/3 склянки
- Бальзамічний оцет - 1/4 склянки
- Часник - 2-4 зубчиків
- Сіль, перець, трави - За смаком
1. Для приготування маринаду в глибокій мисці з'єднайте оливкова олія, бальзамик, подрібнений часник. Додайте сіль, щіпку перцю і сушені трави за смаком. Все ретельно перемішайте.
2. Вимийте і висушіть грудки. З'єднайте з маринадом і приберіть в холодильник.
3. А після залишиться тільки відправити курячу грудку з бальзаміком на сковороду або гриль і обсмажити до готовності. Нереально смачно і соковито.
Смачного!
Смачного!