Рецепт Куряча грудка з бальзаміком фото

Куряча грудка з бальзаміком
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах, Курка
Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хочете посмажити соковиту, насичену і ароматну курочку? Тоді не проходите мимо цього простого і вельми вдалого рецепта, а обов'язково запам'ятайте і повторіть в домашніх умовах. Рекомендую!

Цей варіант, як приготувати курячу грудку з бальзаміком, підійде і для обіду або вечері, і для пікніка. На грилі така курочка виходить просто пальчики оближеш! Маринувати птицю найкраще заздалегідь, мінімум - за півгодини-годину, але можна і з вечора, щоб вона ніч провела в холодильнику в маринаді.

  • Куряча грудка - 4 штуки
  • Оливкова олія - 1/3 склянки
  • Бальзамічний оцет - 1/4 склянки
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Сіль, перець, трави - За смаком
куряча грудка з бальзаміком - фото крок 1
1. Для приготування маринаду в глибокій мисці з'єднайте оливкова олія, бальзамик, подрібнений часник. Додайте сіль, щіпку перцю і сушені трави за смаком. Все ретельно перемішайте.
куряча грудка з бальзаміком - фото крок 2
2. Вимийте і висушіть грудки. З'єднайте з маринадом і приберіть в холодильник.
куряча грудка з бальзаміком - фото крок 3
3. А після залишиться тільки відправити курячу грудку з бальзаміком на сковороду або гриль і обсмажити до готовності. Нереально смачно і соковито.
Смачного!

Схожі рецепти