Куряча грудка в горщику
(покроковий рецепт з фото)
Не секрет, що страви, приготовані в горщиках, виходять особливо смачними. Ось і курочка з овочами, зроблена таким чином, виходить дивно апетитною і насиченою! Рекомендую на вечерю!
Чудове домашня печеня, або як зробити курячу грудку в горщику. Набір овочів до курки може бути абсолютно різним, наприклад, я частенько додаю баклажани або томати. Ще можна додавати зелень, але це краще робити в кінці, безпосередньо при подачі страви до столу. Хай щастить!
- Куряча грудка - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Картопля - 500 грам
- Вершкове масло - 50 грам
Курячі грудки промийте, обсушити і порізати невеликими шматочками.
Картопля очищаємо і нарізаємо кубиками.
Розкладаємо картопля по горщикам.
Курку обсмажуємо на олії до легкої золотистої.
Перекладаємо курку до картоплі.
На рослинному маслі обсмажуємо подрібнену цибулю і терту моркву. Смажимо до золотистого кольору.
Додаємо овочі в горщики. Також розподіляємо по горщикам вершкове масло. Солимо і перчимо до смаку, вливаємо гарячу воду, відправляємо горщики в духовку на 40 хвилин. Температура 200 градусів.
Смачного!