Курочка в ажуре
(покроковий рецепт з фото)
Курочка в ажуре - ситне, апетитне, поживна і дуже смачна страва. Сподобається абсолютно всім! Як обіду або вечері курочка підійде чудово.
Курочку в ажурі будемо готувати з простих і доступних інгредієнтів, вийде блюдо смачним і ситним, вам сподобається. Курка буде покрита рум'яною скоринкою з картоплі, всередині курки буде сирна стружка, яка розплавиться. Блюдо відмінно підійде в якості обіду або вечері.
- Куряче філе - 100 грам
- Картопля - 1 штука
- Курячі яйця - 1 штука
- Борошно пшеничне - 1-2 Ст. Ложок
- Сир твердий - 50 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Куряче філе промийте і просушіть, після наріжте курку невеликими смужками.
Картопля очистіть, spolosnite, просушіть. Натріть картоплю середньої стружкою. Додайте в картопля куряче яйце, борошно пшеничне, сіль і перець. Перемішайте все.
Прогрійте сковороду, змастіть рослинною олією. Викладіть в сковороду картопля, розрівняйте. Підсмажте картопля з одного боку кілька хвилин. Після картопля переверніть.
Курку підсмажте, викладіть на картоплю, посипте сирної стружкою.
Поверніть картопля, щоб курка виявилася всередині. Смажте картопля по 2-3 хвилини з кожного боку.
Курочка в ажуре готова, подавайте до столу.
Смачного!