Курка з підливою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Завдяки ароматної підливі з волоських горіхів і сметани, курочка виходить неймовірно смачна і соковита, і якою б ви не приготували до неї гарнір, ваш обід або вечерю буде дивовижний.
Філе я завжди роблю тільки з підливою, тому що без неї м'ясо мені здається занадто сухим і твердим, а недавно я відкрила для себе дуже цікавий рецепт приготування курки з підливою в мультиварці і поспішаю поділитися ним з вами. Вся особливість цієї страви в дуже цікавому і незвичайному поєднанні м'яса і волоських горіхів, які ми додамо в підливу разом зі сметаною і овочами. З горіхами м'ясо придбає досить цікавий присмак і приголомшливий аромат, приготуйте до такої курочку свій улюблений гарнір, і смачну вечерю вам точно забезпечений. Ну а з приводу приготування, то тут все дуже просто і легко, переконайтеся самі, ознайомившись з моїм рецептом курки з підливою в мультиварці з фото.
- Куряче філе - 500 грам
- Помідор - 3-4 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Крем - 200 грам
- Горіхи волоські - 150-200 грам
- Часник - 3-4 зубчиків
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, сушений трави)
- Сіль - За смаком