Рецепт Курка з підливою в духовці фото

Курка з підливою в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Цибуля
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

До вашої уваги - не самий, звичайно, швидкий, але дуже простий рецепт курки з підливою в духовці. Виходить птах настільки ніжною, що словами не передати! Спробуйте, це варто того!

Опис приготування:

Хочу поділитися з вами рецептом приготування курки з підливою в духовці. Особливий солодкуватий присмак червоної цибулі в тушкованому вигляді цікаво відтіняє смакові нюанси чебрецю і м'яти, тому, власне, я ці трави і рекомендую в цьому рецепті використовувати! смачно, спробуйте!

  • Курка - 1.5 кілограма
  • Лук червоний - 1 кілограм
  • Спеції - За смаком (рекомендую чебрець і м'яту)
курка з підливою в духовці - фото крок 1
1. Отже, блюдо у нас до неможливості просте. Курку моєму, обсушити, натираємо спеціями і на сильному вогні обсмажити до появи скоринки.
курка з підливою в духовці - фото крок 2
2. Складаємо курку в казанок, і зверху викладаємо цибулю, порізаний півкільцями. Доливаємо півсклянки води, викладаємо ще спеції, закриємо нещільно кришкою, і відправимо в духовку на півтори години. Вогонь - мінімальний.
курка з підливою в духовці - фото крок 3
3. Потім акуратно дістаємо, і дуже обережно перемішати. Можна подавати з улюбленим гарніром!

Схожі рецепти