Курка з ананасами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Курка з ананасами, приготована за цим рецептом, виходить дивно соковитою, ніжною і неймовірно пікантною. Солодкий ананасовий сироп в поєднанні з птахом - це обов'язково варто спробувати.
Опис приготування:
Рецепт приготування курки з ананасами досить простий. Цю страву можна зробити як на обід або вечерю, так і на святковий стіл. Подавати його можна самостійно або з гарніром - рисом, наприклад.
- Куряче філе - 2 штуки
- Консервовані ананаси - 250 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Цукор - 1 щіпка
1. Філе курки необхідно вимити, просушити і нарізати порційними шматочками. Надіслати в глибоку миску.
2. Додати одне яйце, злегка перемішати.
3. Тепер можна посолити і поперчити за смаком, додати улюблені спеції за бажанням. Влити 1 столову ложку соєвого соусу і все як слід перемішати. Щоб курка з ананасами в домашніх умовах добре промаринувалося, слід залишити її в холодильнику мінімум на 2 годину.
4. Далі можна обваляти кожен шматочок у борошні або додати борошно прямо в мисочку, добре перемішавши. На сковороді розігріти олію і відправити туди курочку.
5. Обсмажену з двох сторін курку акуратно вийняти шумівкою і викласти на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.
6. У каструлю відправити консервовані ананаси разом з соком. Додати соєвий соус і дрібку цукру. Проварити на повільному вогні хвилин 5.
7. Ананасовий соус перемішати і залишити на повільному вогні, щоб він Уваров. Ось такий простий рецепт курки з ананасами. Залишилося тільки додати курку до соусу і потримати на вогні ще близько 5 хвилин. Потім можна відразу подавати страву до столу.