Курка в соєвому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Мені здається, що це вже точно найпростіший рецепт курки в соєвому соусі, - але результат того вартий, повірте! Курка завжди виходить соковитою і апетитно-золотистої на вигляд. Дешево, просто і смачно!
Звичайно ж, цей рецепт приготування курки в соєвому соусі напевно був придуманий нашими практичними господинями, - але мені ось подобається надавати курці таку собі нотку східного, тому і цибулю з морквою подаю в окремій плошечку, для любителів. Але якщо ви не плануєте робити обід в японському стилі, - можете з'єднувати курку і овочі вже в процесі обсмаження, справа хазяйська!
Сподіваюся, вам такий простий рецепт курки в соєвому соусі сподобається, і ви приготуєте це блюдо!
- Куряче філе - 500 грам
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки(2 ст.Л. - для овочів, 2 ст.Л. - для курки)
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком

1. Курячі філешку моєму, обсушуємо рушником.

2. Ріжемо курку маленькими шматочками, і заливаємо її соєвим соусом. Якщо хочете, можна додати в маринад приправи.

3. Поки курка маринується, - овочі моєму, чистим, і дрібненько нарізаємо. Можна також подрібнити їх у блендері.

4. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі, поки не стануть золотистими.

5. Курку разом із залишками маринаду підсмажуємо в рослинному маслі.

6. Тепер можна курку подрібнити ще дрібніше, подаючи, посипавши кунжутом. А цибульний-морквяну зажарку подавати в якості гарніра.А можете змішати все відразу.