Курка з картоплею в соєвому соусі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Курка в маринаді з соєвого соусу - завжди безпрограшний варіант, а запечена разом з картоплею в духовці вона підійде навіть для святкового застілля, гості залишаться ситі і задоволені!
Курка з картоплею - ідеальне поєднання, але урізноманітнити його можна і іншими овочами, додавши цибулю, морква, солодкий перець, консервовані кукурудзу та горох, а можна просто додати суміш заморожених овочів.
- Картопля - 4-5 штук
- Курячі стегна - 2 штуки
- Соєвий соус - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Стегенця замаринуйте в спеціях і соєвому соусі на 30 хвилин. Якщо любите солоне, можна додати ще трохи солі, але пам'ятайте, що соєвий соус досить солоний.
Мариновані курячі стегенця викладіть на деко, навколо розкладіть порізаний на шматочки картоплю. Зверху вилийте залишки маринаду, злегка присолите картопля, якщо потрібно.
Запікайте курку з картоплею в духовці при температурі 200 градусів 40-45 хвилин (до готовності курки). Смачного!