Курка в скороварці
(покроковий рецепт з фото)
Курка в скороварці - дуже смачна страва і, що досить важливо, приготувати його можна дуже швидко, адже на підготовку в скороварці йде мінімум часу. А виходить курочка рум'яної і соковитою.
Курка в скороварці прекрасно підійде як до святкового, так і до повсякденного столу. Подавайте її нарізаною на порційні шматочки з гарніром на ваш смак.
- Курка - 1 штука
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Часник - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Каррі - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Цілу курку помийте і обсушіть паперовими рушниками. Покладіть в чашу мультиварки. Посипте тушку сіллю і перцем з усіх боків. Chesnok чистий, помийте і викладіть зверху на курку цілими зубчиками (або наріжте його пластинками).
2. Зверху додайте каррі за смаком. Спеції можете замінити на будь-які, підходять до курки, які вам більше подобаються.
3. У чашу мультиварки налийте олію. Увімкніть режим «Обжарка» на 30 хвилин. Обсмажте курку з усіх боків до золотистої скоринки під прикритою кришкою. Після чого влийте в чашу 40-50 мл. Води, закрийте кришку і увімкніть режим «Випічка» або «М'ясо» на 15-20 хвилин (в залежності від марки скороварки). Курка в скороварці готова! Смачного!