Курка в мультиварці смажена
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Підсмажити курочку в мультиварці - це завжди дуже смачно і досить швидко! Забезпечте собі 100% смачний обід або вечерю з ароматною і соковитою куркою, а на гарнір - макарони, картопля або рис!
Опис приготування:
Пропоную вам простий рецепт приготування курки в мультиварці смаженої. Приправи використовуйте, виходячи з власних уподобань. Я додаю каррі і прованські трави. До готової курочку дуже добре підійде гарнір, наприклад, картопляний або рисовий. Гарного дня!
- Курка - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Приправи - За смаком
- Гірчичний - За смаком
В одній ємності змішайте все приправи, які використовуєте, гірчицю і перець.
Курку поділяємо на порційні шматки. Тепер обваляти її в суміші з приправ і гірчиці і дамо замаринувати 1 час.
Кладемо курку в чашу мультиварки і готуємо на режимі"Піч" 60 хвилин, температура 180 градусів.
Через деякий час, курку слід перевернути, щоб вона рівномірно обсмажувалася.
Готово! Смачного!