Курка тушкована з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Курка і яблука - це чудове кулінарне поєднання, яке використовують для приготування різноманітних страв кухарі по всьому світу. Пропоную гасити їх разом в курячому бульйоні зі спеціями.
Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування курки, тушкованої з яблуками. Куряче м'ясо можете використовувати будь-який, підійде, як частина філе, так і будь-яке інше. Яблука бажано вибирати з легкою кислинкою для повноти смаку. Хай щастить!
- Куряче м'ясо - 650 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Яблука - 5-6 штук
- Курячий бульйон - 3 штуки (половникова)
- Спеції - За смаком
Курку промиваємо, обсушуємо і нарізаємо середнього розміру шматочками.
Складаємо м'ясо в утятницу, присипаємо його спеціями і сіллю за смаком.
Яблука промиваємо та нарізаємо часточками. Викладаємо зверху на м'ясо, присипаємо півкільцями ріпчастої цибулі.
Зверху заливаємо 3-4 Polovnik Boulogne. Накриваємо кришкою і тушкуємо в духовці 1, 5-2 години при температурі 150 градусів.
Смачного!