Рецепт Курка тушкована з яблуками фото

Курка тушкована з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Фрукти, Курка, Яблука
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Курка і яблука - це чудове кулінарне поєднання, яке використовують для приготування різноманітних страв кухарі по всьому світу. Пропоную гасити їх разом в курячому бульйоні зі спеціями.

Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування курки, тушкованої з яблуками. Куряче м'ясо можете використовувати будь-який, підійде, як частина філе, так і будь-яке інше. Яблука бажано вибирати з легкою кислинкою для повноти смаку. Хай щастить!

  • Куряче м'ясо - 650 грам
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Яблука - 5-6 штук
  • Курячий бульйон - 3 штуки (половникова)
  • Спеції - За смаком
курка тушкована з яблуками - фото крок 1
Курку промиваємо, обсушуємо і нарізаємо середнього розміру шматочками.
курка тушкована з яблуками - фото крок 2
Складаємо м'ясо в утятницу, присипаємо його спеціями і сіллю за смаком.
курка тушкована з яблуками - фото крок 3
Яблука промиваємо та нарізаємо часточками. Викладаємо зверху на м'ясо, присипаємо півкільцями ріпчастої цибулі.
курка тушкована з яблуками - фото крок 4
Зверху заливаємо 3-4 Polovnik Boulogne. Накриваємо кришкою і тушкуємо в духовці 1, 5-2 години при температурі 150 градусів.
курка тушкована з яблуками - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти