Капуста тушкована з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Основою правильного харчування є овочі і фрукти які, як відомо, містять величезну кількість поживних речовин і вітамінів. Подивіться, як приготувати тушковану капусту з яблуками!
Приготуємо капусту тушковану з яблуками в домашніх умовах. Бажано використовувати свіжу капусту, хоча деякі готують це блюдо і з квашеної. Кінцевий результат порадує всіх любителів смачно поїсти, блюдо виходить дуже насиченим і соковитим, прекрасно втаязикє голод! Дуже добре підійде тим, хто не вживає в їжу м'ясо.
- Капуста - 1/2 штуки(polkochana)
- Яблука - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Перець горошком - 4 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 3 штуки
- Сіль і перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Капусту промийте, вдалося качана. Також видаліть верхні листки. Наріжте саму м'яку частину дрібно.
Розігрійте в сковороді олію. Обсмажте на ньому капусту. Очистіть і дрібно наріжте яблука. Моркву натріть на тертці. Додайте це на сковороду до капусти. Тушіте 10 хвилин.
Додайте томатну пасту, подрібнений часник, перемішайте. Через кілька хвилин кладемо перець, сіль і лавровий лист. Вливаємо трохи води, тушкуємо під кришкою 30 хвилин на повільному вогні.
Гарячу капусту розкладіть по тарілках і подавайте. Дуже добре вона поєднується зі свіжою густою сметаною. Смачного!