Рецепт Капуста тушкована з яблуками фото

Капуста тушкована з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Фрукти, Капуста, Яблука
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Основою правильного харчування є овочі і фрукти які, як відомо, містять величезну кількість поживних речовин і вітамінів. Подивіться, як приготувати тушковану капусту з яблуками!

Приготуємо капусту тушковану з яблуками в домашніх умовах. Бажано використовувати свіжу капусту, хоча деякі готують це блюдо і з квашеної. Кінцевий результат порадує всіх любителів смачно поїсти, блюдо виходить дуже насиченим і соковитим, прекрасно втаязикє голод! Дуже добре підійде тим, хто не вживає в їжу м'ясо.

  • Капуста - 1/2 штуки(polkochana)
  • Яблука - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Перець горошком - 4 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
капуста тушкована з яблуками - фото крок 1
Капусту промийте, вдалося качана. Також видаліть верхні листки. Наріжте саму м'яку частину дрібно.
капуста тушкована з яблуками - фото крок 2
Розігрійте в сковороді олію. Обсмажте на ньому капусту. Очистіть і дрібно наріжте яблука. Моркву натріть на тертці. Додайте це на сковороду до капусти. Тушіте 10 хвилин.
капуста тушкована з яблуками - фото крок 3
Додайте томатну пасту, подрібнений часник, перемішайте. Через кілька хвилин кладемо перець, сіль і лавровий лист. Вливаємо трохи води, тушкуємо під кришкою 30 хвилин на повільному вогні.
капуста тушкована з яблуками - фото крок 4
Гарячу капусту розкладіть по тарілках і подавайте. Дуже добре вона поєднується зі свіжою густою сметаною. Смачного!

Схожі рецепти