Рецепт Курка, фарширована капустою фото

Курка, фарширована капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Рецепти без шкоди
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Фаршировані, Страви цілком

Смачна і ароматна курочка на вечерю, фарширована тушкованої капустою і відварною рисом. Маринується з спеціях і часнику. Дивіться рецепт!

Отже, розповідаю, як приготувати "курку, фаршировану капустою"! Виходить два в одному, відразу м'ясо і гарнір. Поки маринується курочка є час відварити рис і згасити капусту. Частину, що залишилася капусту можна використовувати як гарнір до курки. Часнику не шкодуйте, дуже ароматно виходить. Можна додати перцю гострого в маринад, якщо за столом немає дітей.

  • Курка - 1 штука
  • Капуста тушкована - 1 Склянка
  • Відварений рис - 1 Склянка
  • Прованські трави - 1 Чайна ложка
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 0.5-1 чайних ложки
  • Перець чилі мелений - За смаком
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Сіль - За смаком
курка, фарширована капустою - фото крок 1
1. Приготуйте спочатку для маринування курочку і спеції. Курку ретельно вимийте, видаліть залишки пір'я, грубу шкірку на суглобах, копчиковую залозу, залишки внутрішніх органів. Вимийте всередині і зовні. Обсушити курочку.
курка, фарширована капустою - фото крок 2
2. Очистіть часник, пропустіть його через прес. Змішайте всі спеції, додайте сіль.
курка, фарширована капустою - фото крок 3
3. Натріть курочку спеціями і сіллю, залиште її на деякий час.
курка, фарширована капустою - фото крок 4
4. Відваріть рис, знадобиться 1 склянка.
курка, фарширована капустою - фото крок 5
5. Тушкуйте капусту, знадобиться всього 1 склянка. Капусту я гасила з морквою і цибулею, томатною пастою.
курка, фарширована капустою - фото крок 6
6. Змішайте рис з тушкованою капустою, відкоригуйте на сіль-перець. Цією масою нафаршируйте курочку.
курка, фарширована капустою - фото крок 7
7. Зашийте нитками черевце. Затиснутою nozhki.
курка, фарширована капустою - фото крок 8
8. Запікайте курочку в пакеті при 200 градусах 1 час, потім приберіть пакет і запікайте ще 30 хвилин, поливаючи періодично жиром.
курка, фарширована капустою - фото крок 9
9. Готову курочку перекладіть на блюдо, зніміть нитки, пробуйте!

Схожі рецепти