Рецепт «курабье» татарське фото

«курабье» татарське
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто , Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Вам подобається пробувати десерти з різних кухонь світу? Сьогодні представляю вашій увазі покроковий розповідь про те, як приготувати «Курабье» татарське. Дивно апетитне печиво для всієї родини!

Опис приготування:

Воно дуже ніжне, хрустке і буквально тане в роті. Від такого десерту до чаю точно ніхто не відязикаться! Та й сам процес досить простий, так що будь-яка господиня без праці зможе його повторити в домашніх умовах. Як різноманітності рекомендую взяти рецепт на замітку.

  • Вершкове масло - 300 грам (топлене)
  • Цукрова пудра - 300 грам
  • Борошно - 400 грам
  • Жовтки - 2 штуки
& Quot; Курабье
1. Якщо під рукою не виявилося пудри, насамперед подрібніть цукор.
& Quot; Курабье
2. З'єднайте розм'якшене топлене масло з цукровою пудрою.
& Quot; Курабье
3. Все ретельно розітріть до однорідності.
& Quot; Курабье
4. Вбийте жовтки.
& Quot; Курабье
5. Всипте просіяне борошно і замісити однорідне тісто.
& Quot; Курабье
6. Скачайте тісто в кульку, оберніть плівкою і приберіть в холодильник на годинку.
& Quot; Курабье
7. Розкачайте тісто і виріжте печиво. Викладіть їх на деко, застелене пергаментом.
& Quot; Курабье
8. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 12. Перед подачею"Курабье" можна посипати цукровою пудрою.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти