Кукурудзяна каша з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Каша з ранку - запорука продуктивного дня. Але не поспішайте знову варити вівсянку на воді, можна спробувати дещо нове. Буде ситно і дуже смачно! Ви заряд енергії на пару годин і насититеся.
У покрокової інструкції описано, як приготувати кукурудзяну кашу з беконом. Вона буде доречна на сніданок, якщо у вас є в запасі 40 хвилин, або на вечерю. Також додамо овочі, приправи і яйце. Вийде ситна тарілка з різних продуктів, яка задовольнить смакові потреби багатьох. Приступаємо до готування!
- Молоко - 480 мілілітрів
- Курячий бульйон - 240 мілілітрів
- Червоний ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйце - 4 штуки
- Зерно зернових - 1 Склянка
- Болгарський перець зелений - 1 штука
- Бекон - 6 скибочок
- Сіль - 0, 75 чайних ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
- Червоний перець пластівцями - За смаком
1. Бекон наріжте шматочками і обсмажте до готовності на сковороді.
2. Потім в цьому жирі обсмажити дрібно нашатковану цибулю 30 секунд.
3. Далі додайте нарізаний перець, мелений перець і сіль.
4. Обсмажте овочі до готовності, помішуючи. Потім перемішайте їх з беконом.
5. В цей же час в каструлі перемішайте молоко з бульйоном.
6. В окремому посуді перемішайте крупу з перцем і сіллю.
7. Тепер доведіть до кипіння молоко з бульйоном. Потім всипте в рідину крупу.
8. Варіть кашу протягом 15-20 хвилин до готовності, помішуючи.
9. Окремо приготуйте яєчню.
10. Подавайте кашу в чашках, виклавши зверху обсмажені овочі з беконом і яйце. Прикрасьте блюдо зеленню і червоним перцем.