Рецепт Кугель фото

Кугель
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Литовська кухня
Овочі , Молочні продукти , Картопля
Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Бабка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Кугель - це така литовська бабка, в якій головним інгредієнтом виступає картопля. Напевно, ви стикалися з подібними бюдамі, але навіть і не підозрювали, що це може так називатися.

Опис приготування:

Я описала, як приготувати Кугель. Візьмемо класичний рецепт, а там вже самі думайте, що можна поміняти на ваш смак. Пам'ятайте, що картопля, сметана та молоко - обов'язкові інгредієнти. Без них у вас швидше за вийде запіканка. Ще однією важливою умовою є дрібно натертий головний інгредієнт - картопля. Це важливо для того, щоб вийшла м'яка структура.

  • Картопля - 2 кілограма
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Свинина - 250 грам
  • Ріпчаста цибуля - 250 грам
  • Крем - 250 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Майоран - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Кріп - За смаком
кугель - фото крок 1
Свинину наріжте кубиками. Лук чистий і nashinkuyte. Обсмажте їх без масла до легкого золотистого кольору. Приправити сіллю і poperčite.
кугель - фото крок 2
Kartoshku чистий, помийте і подрібніть на тертці. Закип'ятіть молоко, влийте його до картоплі.
кугель - фото крок 3
Тепер в цю масу додайте сіль, перець, майоран і половину від загальної кількості обсмаження. Розігрійте духовку до 180 градусів.
кугель - фото крок 4
Форму для запікання змастіть маслом, влийте в неї картопляну масу. Приберіть в духовку на півтори години.
кугель - фото крок 5
Поки блюдо запікається, зробіть соус. Частину, що залишилася обсмажування підігрійте зі сметаною і подрібненим кропом на сковороді.
кугель - фото крок 6
Готовий кугель подавайте в гарячому вигляді, полив його соусом. Смачного!

Схожі рецепти