Кугель картопляний
(покроковий рецепт з фото)
Кугель - національне німецьке гаряче блюдо, яке дуже схоже на запіканку, хоча має свої особливості. Наприклад, це тонка нарізка овочів. Блюдо робиться просто, тільки прочитайте інструкцію.
Текстура у готової випічки м'яка, навіть вершкова, і не має глютену. Смак не перебивається зайвими приправами. Якщо вам подобаються такі варіанти, то ознайомтеся з тим, як приготувати Кугель картопляний. Порцій одразу виходить багато, так що страви вистачить для невеликого сімейного свята.
- Картопля - 2, 5 кілограма
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Яйце - 6 штук
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Картопляний крохмаль - 6 Ст. Ложок
- Сіль - 2 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
1. Для початку очищений і промитий картоплю натріть на великій тертці або подрібніть в кухонному комбайні.
2. Потім замочіть шматочки в холодній воді на пару хвилин.
3. Тим часом цибулю перетворите в кашку.
4. І зробіть заливку, збивши разом яйця з сіллю і перцем.
5. Далі відіжміть картопля від води. Додайте в нього заливку і цибулю. Інгредієнти перемішайте.
6. Потім приготуйте форму для випічки. Змастіть її здебільшого масла.
7. Тепер викладіть основну картопляну масу. Полийте її маслом, що залишилося.
8. Випікайте кугель 65 хвилин в духовці при 200 градусах. Смачного!