Круасани з часником
(покроковий рецепт з фото)
Знаменита французька випічка, круасан, виявляється, буває не тільки солодкої. Її зовнішній вигляд теж трохи зміниться. А якщо ви не розумієте, як це можливо, то читайте рецепт нижче докладніше.
Я описала для вас, як приготувати круасани з часником. Незважаючи на незвичайне поєднання, випічка недорога і доступна кожному, і навіть часу на створення піде трохи, тільки тісто необхідно розморозити заздалегідь. У вас вийдуть закусочні вироби невеликого розміру з яскравим пряним смаком. Вони підійдуть для фуршету або святкового столу.
- Листкове тісто - 250 грам
- Часник - 5-6 зубчиків
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Базилік сушений - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
1. Підготуйте продукти і розморозити тісто.
2. Часник натріть на дрібній тертці або пропустіть через прес.
3. Потім зробіть начинку, змішавши часник з маслом, сіллю і базиліком.
4. Тим часом тісто розкачати в
Довгий прямокутник. Потім розріжте його навпіл уздовж. А тепер ножем розріжте тісто на трикутники.
Довгий прямокутник. Потім розріжте його навпіл уздовж. А тепер ножем розріжте тісто на трикутники.
5. Потім на широку частину тіста викладіть трохи начинки.
6. А тепер зверніть вироби в круасани, починаючи з широкої сторони.
7. Круасани запікайте в духовці 15-20 хвилин при 180 градусах. Вироби можна їсти в холодному і гарячому вигляді. Смачного!