Рецепт Круасани з часником фото

Круасани з часником
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Овочі , Листкове тісто , Часник
На обід , На вечерю
Випічка , Круасани
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 35 хв.

Знаменита французька випічка, круасан, виявляється, буває не тільки солодкої. Її зовнішній вигляд теж трохи зміниться. А якщо ви не розумієте, як це можливо, то читайте рецепт нижче докладніше.

Опис приготування:

Я описала для вас, як приготувати круасани з часником. Незважаючи на незвичайне поєднання, випічка недорога і доступна кожному, і навіть часу на створення піде трохи, тільки тісто необхідно розморозити заздалегідь. У вас вийдуть закусочні вироби невеликого розміру з яскравим пряним смаком. Вони підійдуть для фуршету або святкового столу.

  • Листкове тісто - 250 грам
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Базилік сушений - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
круасани з часником - фото крок 1
1. Підготуйте продукти і розморозити тісто.
круасани з часником - фото крок 2
2. Часник натріть на дрібній тертці або пропустіть через прес.
круасани з часником - фото крок 3
3. Потім зробіть начинку, змішавши часник з маслом, сіллю і базиліком.
круасани з часником - фото крок 4
4. Тим часом тісто розкачати в
Довгий прямокутник. Потім розріжте його навпіл уздовж. А тепер ножем розріжте тісто на трикутники.
круасани з часником - фото крок 5
5. Потім на широку частину тіста викладіть трохи начинки.
круасани з часником - фото крок 6
6. А тепер зверніть вироби в круасани, починаючи з широкої сторони.
круасани з часником - фото крок 7
7. Круасани запікайте в духовці 15-20 хвилин при 180 градусах. Вироби можна їсти в холодному і гарячому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти