Крем зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати крем зі згущеним молоком для торта або трубочок? Цей рецепт трохи незвичний, оскільки крем заварюється на основі згущеного молока і ірисок. В результаті на вигляд він виходить як густа згущене молоко.
Спробуйте приготувати такий крем зі згущеним молоком і не пошкодуєте! Він ідеально підійде не тільки для тортів, але також для трубочок, горішків і т. d. Якщо хочете, щоб він вийшов густим, покладіть більше вершкового масла і візьміть згущене молоко жирніше.
- Згущене молоко - 200 грам (нЕ варене)
- Молоко - 150 грам
- Цукерки "іриска" - 200 грам
- Вершкове масло - 150 грам
1. Цікавий варіант приготування крему зі згущеним молоком. Для цього нам знадобляться цукерки "іриска", а також банка згущеного молока, половина склянки молока і вершкове масло.
2. Виливаємо в каструлю молоко і додаємо згущене молоко, проварюємо 15 хвилин на слабкому вогні, після чого додаємо іриски. Тепер варимо на слабкому вогні, постійно помішуючи до тих пір, поки іриски повністю не розчиняться.
3. В кінці додаємо вершкове масло і знімаємо з вогню. Чекаємо, поки масло повністю розчиниться, але не закипає в загальній масі.
4. Коли наша заготовка для крему охолоне, збиваємо міксером близько 3 хвилин, після чого відправляємо крем в холодильник на годину.
5. Дістаємо з холодильника і ще раз збиваємо. От і все, наш крем зі згущеним молоком готовий! Він виходить дуже смачним і повітряним.