Рецепт Крем «Bonjour» фото

Крем «Bonjour»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Датська кухня
Молочні продукти , Сир , Яйця , Молоко
На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет
Десерти , Крем
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Іноді знайомі нам на полицях магазинів продукти краще приготувати самим. Я говорю зараз про такі речі, як пасти, соуси, креми. Користі буде більше, та й робляться вони легко.

Опис приготування:

Тим більше, що глянувши на упаковку магазинних виробів, можна прийти в жах від кількості хімії і барвників. Так що сьогодні ви дізнаєтеся, як зробити крем"Бонжур" у себе вдома. Швидкий рецепт, який подарує вам насолоду. Вам відразу ж захочеться зробити ще. Навіть хліб не потрібен, можна їсти просто ложками.

  • Сир - 150 грам
  • Вершкове масло - 25 грам
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сода - 1 щіпка
  • Куркума - За смаком
  • Сіль, гвоздика - За смаком
крем & Quot; Бонжур
У блендері змішайте в єдину консистенцію сіль, яйця, соду, сир.
крем & Quot; Бонжур
У каструлі з товстим дном розтопіть масло. Всипте борошно і перемішайте.
крем & Quot; Бонжур
Влийте в каструлю молоко, додайте куркуму і інші спеції за бажанням. Готуйте на середньому вогні 2 хвилини, помішуючи.
крем & Quot; Бонжур
Потім додайте склад з блендера. Варіть ще 4 хвилини, помішуючи.
крем & Quot; Бонжур
Додайте будь-які наповнювачі, наприклад, кріп, зелень, часник і т.П., якщо хочете. Перемішайте і остудіть крем. Приємною дегустації!

Схожі рецепти