Крем «Bonjour»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.
Іноді знайомі нам на полицях магазинів продукти краще приготувати самим. Я говорю зараз про такі речі, як пасти, соуси, креми. Користі буде більше, та й робляться вони легко.
Опис приготування:
Тим більше, що глянувши на упаковку магазинних виробів, можна прийти в жах від кількості хімії і барвників. Так що сьогодні ви дізнаєтеся, як зробити крем"Бонжур" у себе вдома. Швидкий рецепт, який подарує вам насолоду. Вам відразу ж захочеться зробити ще. Навіть хліб не потрібен, можна їсти просто ложками.
- Сир - 150 грам
- Вершкове масло - 25 грам
- Молоко - 0, 5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сода - 1 щіпка
- Куркума - За смаком
- Сіль, гвоздика - За смаком
У блендері змішайте в єдину консистенцію сіль, яйця, соду, сир.
У каструлі з товстим дном розтопіть масло. Всипте борошно і перемішайте.
Влийте в каструлю молоко, додайте куркуму і інші спеції за бажанням. Готуйте на середньому вогні 2 хвилини, помішуючи.
Потім додайте склад з блендера. Варіть ще 4 хвилини, помішуючи.
Додайте будь-які наповнювачі, наприклад, кріп, зелень, часник і т.П., якщо хочете. Перемішайте і остудіть крем. Приємною дегустації!