Козинаки з кунжуту
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів всього нетрадиційного рецепт приготування козинак з кунжуту: Проте солодке і смачне блюдо до чаю, яке ще не так приїлося, як звичайні козинаки.
Скажу відверто, козинаки з кунжуту - на любителя. Кунжут смачний, але коли його сильно багато він може гірчити. Тому не дивуйтеся великій кількості меду, який я раджу використовувати. Дивимося нижче покроковий рецепт приготування козинак з кунжуту і запам'ятовуємо.
- Кунжут - 125 грам
- Мед - 125 грам
- Цукор - 25 грам
У сотейник виливаємо мед (бажано, щоб він був рідким). Додаємо цукор, варимо на середньому вогні хвилин 10-15, помішуючи.
Обсмажуємо кунжут на сковорідці до золотистого кольору. Потім додаємо до медової суміші.
Добре перемішайте, стежте, щоб маса не загусла занадто швидко, а то потім не вирівняєте.
Викладаємо масу на пергамент, вирівнюємо, даємо охолонути й нарізаємо на квадратики. Подаємо з чаєм. От і все, наші козинаки з кунжуту готові. Смачного)