Рецепт Козинаки навколо perlovki фото

Козинаки навколо perlovki
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Крупи , Перлова крупа
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Полудень
Десерти
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 40 хв.

Про козинаки з горіхів ви, звичайно, чули, а чи знаєте ви що можна приготувати відмінні козинаки з перловки? У такий солодощі вийде приголомшливий досить незвичайний смак, спробуйте обов'язково.

Опис приготування:

Перлова крупа не тільки дуже корисний для здоров'я і краси продукт, але до того ж і дуже економічний. З такою крупи можна приготувати багато різних страв, але найсмачніша і цікава ідея - це, мабуть, ось такий простий рецепт козинаков з перловки. Ласощі виходитьдійсне приголомшливе, правда трохи твердіше, ніж звичайні козинаки, але якщо з зубкам проблем немає, це не біда. Я досить часто готую козинаки з перловки в домашніх умовах, тому що ця крупа завжди стоїть на полиці, але використовуємо ми її рідко для інших страв. Спробуйте і ви приготувати з перловки таке приголомшливе ласощі, сподіваюся, його смак сподобається вам також, як і мені.

  • Крупа перлова - 1 Склянка
  • Мед - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 100 грам
  • Сіль - 1 грам
козинаки навколо perlovki - фото крок 1
Для початку висипаємо крупу в друшляк і кілька разів промиваємо її під гарячою водою.
козинаки навколо perlovki - фото крок 2
Потім перекладаємо перловку на паперовий рушник, щоб прибрати зайву вологу.
козинаки навколо perlovki - фото крок 3
Після цього крупу слід викласти на розігріту сковороду і гарненько прожарити.
козинаки навколо perlovki - фото крок 4
Додаємо на сковороду олію і обсмажуємо на ньому перловку, помішуючи, протягом 10-12 хвилин до золотистого кольору.
козинаки навколо perlovki - фото крок 5
Далі в каструльку ми насипаємо цукор і додаємо мед, ставимо каструльку на вогонь і нагріваємо суміш, додаємо сіль.
козинаки навколо perlovki - фото крок 6
Нагріваємо суміш, поки мед і цукор не перетворяться в однорідну рідку масу.
козинаки навколо perlovki - фото крок 7
В отриману масу викладаємо обсмажену перловку і гарненько все перемішуємо.
козинаки навколо perlovki - фото крок 8
Потім вогонь вимикаємо і викладаємо вміст каструльку на пергаментний папір, змащену олією. Розкачуємо масу в пласт товщиною близько 1 см.
козинаки навколо perlovki - фото крок 9
Поки козинаки теплі, розрізаємо їх мокрим ножем на порційні шматочки.
козинаки навколо perlovki - фото крок 10
Як тільки козинаки охолонуть, розламуємо їх на шматочки і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти