Рецепт Котлети з морквою фото

Котлети з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Морква , Цибуля
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Щоб зробити котлети смачніше і соковитіше, пропоную спробувати додати моркву в фарш. Цей оригінальний рецепт розповість, як приготувати котлети з морквою. Він стане в нагоді справжнім господарочкам!


Опис приготування:

Для приготування котлет з морквою я беру готовий яловичий фарш, парочку зубчиків часнику і одну середню морквину. У чистому вигляді я її не люблю, але в котлетах вона майже непомітна, і разом з тим додає їм приємну овочеву нотку. Рекомендую в фарш додати спецій до м'яса: мускатний горіх, коріандр або перець кропу. Готові котлети я люблю подати з картопляним пюре або макаронами. Дуже смачно!

  • Фарш - 500 грам
  • Морквина - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 50-100 грам
котлети з морквою - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
котлети з морквою - фото крок 2
Натріть моркву і часник на тертці.
котлети з морквою - фото крок 3
Додайте моркву і часник до фаршу. Вбийте туди ж яйце. Приправити сіллю і poperčite.
котлети з морквою - фото крок 4
Ретельно розмішайте фарш, раджу вимішувати його хвилин 10.
котлети з морквою - фото крок 5
Присипте стіл борошном. Сформуйте з фаршу кульки і обваляйте їх у борошні.
котлети з морквою - фото крок 6
Придавите кульки з кожного боку, щоб утворилися котлети товщиною в 1, 5-2 см. Присипте їх борошном.
котлети з морквою - фото крок 7
Смажте котлети хвилин 5-7 з кожного боку до готовності на середньому вогні в невеликій кількості рослинного масла.
Подавати рекомендую гарячими з будь-яким гарніром. Смачного!

Схожі рецепти