Картопляні котлети з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Відмінні котлетки для любителів страв з картоплі. Вони виходять дуже соковитими і з'їдаються буквально за один присід. У рецепті використовуються прості доступні інгредієнти, які доступні всім.
Якщо вам цікаво, як приготувати картопляні котлети з морквою, то просто прочитайте цей рецепт. Він може потрапити в ряди ваших улюбленців. Котлетки відмінно поєднуються з кашами або макаронами, створюючи таким чином дивно гармонійний тандем на обід або вечерю!
- Стегенце курячий - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Куряче яйце - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Спеції - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Стегенце покладіть в каструльку, залийте водою і відваріть, попередньо трохи підсолити воду. Потім остудіть його і обберіте з кістки м'ясо, дрібно його порубавши. Натріть на тертці заструганий цибулю, моркву і картоплю. Всі овочі для страви повинні бути свіжими.
Перекладіть всі підготовлені інгредієнти в більшу піалку. Потім додайте до них борошно і пропущені через прес очищені зубчики часнику. Вбийте два курячих яйця. Поперчіть і посоліть за смаком. Ретельно перемішайте вміст піалки.
Візьміть сковороду, налийте на неї трохи соняшникової маслечка. Розігрійте на сильному вогні, зробіть з фаршу руками котлетки, обсмажте їх з двох сторін до гарної скоринки. Потім налийте трохи водички на сковорідку, прикрийте кришкою, зменшіть газ, і тушкуйте хвилин десять-п'ятнадцять до повної готовності.
Подавати котлетки можна з гарніром або без нього. Якщо ви дотримуєтеся вегетаріанства, то можете просто не класти в фарш м'ясо. Тоді котлетки будуть практично пісними.