Рецепт Котлети з капусти фото

Котлети з капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста
Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Прості і смачні котлети з капусти - вельми бюджетне і незвичайне блюдо. Такі котлетки припадуть до смаку навіть діткам. Відмінне блюдо для розвантажувального дня.

Простий рецепт капустяних котлет дозволить вам приготувати нове смачна страва з капусти. Такі хрусткі котлетки - особливо якщо зробити паніровці товстіший - чомусь навіть нагадують смажені пиріжки з капустою. Саме таке враження вони справили на моїх дітей, коли я вперше приготувала котлети з капусти. Такі котлети дуже популярні в нашій родині під час посту. Тільки в цей період я заміняю яйця на крохмаль. Виходить смачно і незвично. Можна додавати смажені цибулю та моркву. Експериментуйте, міняйте класичний рецепт котлет з капусти і винаходьте нові варіанти.

  • Капуста - 500 грам
  • Яйце - 1-2 штук
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка (без верху)
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
  • Рослинна олія - 150 грам
  • Сіль - 2-3 Щепоток (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток (за смаком)
котлети з капусти - фото крок 1
Подрібнюємо капусту в блендері. Тільки не до стану кашки, а просто до дрібної крихти.
котлети з капусти - фото крок 2
Наливаємо буквально ложку масла на сковорідку, викладаємо на неї капусту, солимо і тушкуємо під кришкою хвилин 10-15. Потім додаємо томатну пасту і не накриваючи кришкою тушкуємо, поки не випарується майже вся рідина.
котлети з капусти - фото крок 3
У злегка остигнула капусту вбиваємо яйця і додаємо перець. Добре вимішуємо.
котлети з капусти - фото крок 4
Формуємо з отриманої маси котлетки. Обсипаємо їх сухарями.
котлети з капусти - фото крок 5
І смажимо на розігрітій олії до рум'яної скоринки.

Схожі рецепти