Котлети з фаршу з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з рисом - це смачне і дуже ситне блюдо, яке ви можете приготувати як на обід, так і на вечерю. Готується воно досить швидко і просто - спробуйте самі!
Хочу поділитися з вами дуже хорошим рецептом приготування котлет. Для приготування таких котлет потрібно зовсім небагато продуктів, а головне - всі вони легкодоступні. Отже, готуємо котлети з фаршу з рисом!
- М'ясо - 150 грам
- Мал - За смаком
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Борошно - За смаком (для панірування)
1. Відварюємо рис.
2. М'ясо пропускаємо через м'ясорубку.
3. Подрібнюємо цибулю в блендері або за допомогою ножа.
4. Часник натираємо на тертці або пропускаємо через «чеснокодавку».
5. М'ясний фарш солимо і перчимо. Можна також додати інші спеції. Додаємо відварений рис, цибуля, часник і одну ложку вершкового масла. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти до отримання однорідної маси.
6. З отриманої маси формуємо котлети, потім паніруємо їх в борошні.
7. Обсмажуємо котлети з обох боків на олії: спочатку на сильному вогні підсмажуємо одну сторону, потім перевертаємо і на повільному вогні смажимо іншу сторону приблизно 15 хвилин.
8. Готові котлети викладаємо на тарілки і подаємо до столу зі свіжими овочами та гарніром на Ваш смак. Всім смачного!