Рецепт Котлети з фаршу з рисом фото

Котлети з фаршу з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Крупи , Мал
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 2
Час приготування: 50 хв.

Котлети з рисом - це смачне і дуже ситне блюдо, яке ви можете приготувати як на обід, так і на вечерю. Готується воно досить швидко і просто - спробуйте самі!

Опис приготування:

Хочу поділитися з вами дуже хорошим рецептом приготування котлет. Для приготування таких котлет потрібно зовсім небагато продуктів, а головне - всі вони легкодоступні. Отже, готуємо котлети з фаршу з рисом!

  • М'ясо - 150 грам
  • Мал - За смаком
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Борошно - За смаком (для панірування)
котлети з фаршу з рисом - фото крок 1
1. Відварюємо рис.
котлети з фаршу з рисом - фото крок 2
2. М'ясо пропускаємо через м'ясорубку.
котлети з фаршу з рисом - фото крок 3
3. Подрібнюємо цибулю в блендері або за допомогою ножа.
котлети з фаршу з рисом - фото крок 4
4. Часник натираємо на тертці або пропускаємо через «чеснокодавку».
котлети з фаршу з рисом - фото крок 5
5. М'ясний фарш солимо і перчимо. Можна також додати інші спеції. Додаємо відварений рис, цибуля, часник і одну ложку вершкового масла. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти до отримання однорідної маси.
котлети з фаршу з рисом - фото крок 6
6. З отриманої маси формуємо котлети, потім паніруємо їх в борошні.
котлети з фаршу з рисом - фото крок 7
7. Обсмажуємо котлети з обох боків на олії: спочатку на сильному вогні підсмажуємо одну сторону, потім перевертаємо і на повільному вогні смажимо іншу сторону приблизно 15 хвилин.
котлети з фаршу з рисом - фото крок 8
8. Готові котлети викладаємо на тарілки і подаємо до столу зі свіжими овочами та гарніром на Ваш смак. Всім смачного!

Схожі рецепти