Котлети по-білоруськи
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати смачні, м'які котлети по-білоруськи з рубаною індички з грибами. Вони неймовірно ніжні, з хрусткою скоринкою. Відмінне блюдо на кожен день!
Є дуже багато різних смачних м'ясних страв. І ні для кого не секрет, що котлети є одним з частих страв на нашому повсякденному столі. Котлети по-білоруськи - шалено смачне і ароматне блюдо. З додаванням грибів в фарш виходить цікаве поєднання у вигляді смачних, найніжніших котлеток. Приготуйте такі котлетки для себе і своєї сім'ї, порадуйте їх смачним м'ясним блюдом.
- Філе індички - 500 грам
- Печериці - 200 грам
- Яйця курячі - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Хліб білий - 100 грам (сухий)
- Вода - 100 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сухарі паніровочні - 100 грам
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Обсмажте на сковороді цибулю з рослинним маслом. Після додайте гриби, порізані кубиком.
У ємність відправте фарш філе індички. Додайте до фаршу обсмажену цибулю, гриби, сіль, перець чорний мелений, яйце. Перемішайте.
Ретельно перемішайте і відбийте фарш. Сформуйте невеликі котлетки, обваляйте їх в панірувальних сухарях.
Обсмажуйте котлети на суміші двох масел з двох сторін до зарум'янювання.