Рецепт Котлети по-білоруськи фото

Котлети по-білоруськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
Індичка, Птах
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Пропоную приготувати смачні, м'які котлети по-білоруськи з рубаною індички з грибами. Вони неймовірно ніжні, з хрусткою скоринкою. Відмінне блюдо на кожен день!

Є дуже багато різних смачних м'ясних страв. І ні для кого не секрет, що котлети є одним з частих страв на нашому повсякденному столі. Котлети по-білоруськи - шалено смачне і ароматне блюдо. З додаванням грибів в фарш виходить цікаве поєднання у вигляді смачних, найніжніших котлеток. Приготуйте такі котлетки для себе і своєї сім'ї, порадуйте їх смачним м'ясним блюдом.

  • Філе індички - 500 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Яйця курячі - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Хліб білий - 100 грам (сухий)
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сухарі паніровочні - 100 грам
  • Сіль, перець - За смаком
котлети по-білоруськи - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
котлети по-білоруськи - фото крок 2
Обсмажте на сковороді цибулю з рослинним маслом. Після додайте гриби, порізані кубиком.
котлети по-білоруськи - фото крок 3
У ємність відправте фарш філе індички. Додайте до фаршу обсмажену цибулю, гриби, сіль, перець чорний мелений, яйце. Перемішайте.
котлети по-білоруськи - фото крок 4
Ретельно перемішайте і відбийте фарш. Сформуйте невеликі котлетки, обваляйте їх в панірувальних сухарях.
котлети по-білоруськи - фото крок 5
Обсмажуйте котлети на суміші двох масел з двох сторін до зарум'янювання.

Схожі рецепти