Коржі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте замість покупного хліба зробити власну випічку. Причому для рецепта, який я хочу вам розповісти, не знадобиться хлібопічка і довгий час для настоювання тіста. Все швидко і просто.
Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати коржі в духовці. Просте і ситне доповнення до обіду або вечері. Давно хочу перейти на таку випічку, замість покупної, але все ж не завжди є можливість їй зайнятися. А ось на свята запікаю її із задоволенням, тільки міняю трохи інгредієнти, щоб пробувати щось новеньке.
- Борошно - 400 грам
- Кефір - 1 Склянка
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чебрець сухий - За смаком
- Коріандр мелений - За смаком
Теплий кефір з'єднайте з содою і дочекайтеся реакції близько двох хвилин. Відразу додайте соду, чебрець, koriandr. Потім просійте борошно і замішати тісто. Залиште його на 25 хвилин під рушником.
Після цього часу розстеліть пергамент на деку і покладіть на нього тісто. Зробіть коржі, розминаючи їх руками.
Запікайте коржі при 200 градусах в розігрітій духовці протягом 6 хвилин з кожного боку. Смачного!