Рецепт Корж для тортів фото

Корж для тортів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Десерти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.

З цього рецепта Ви дізнаєтеся як спекти коржі для тортів і пирогів.

Опис приготування:

Розігріти духовку до 200 градусів. Змішати борошно і сіль у великій мисці. Влити туди ж масло і перемішувати до пухкого стану.

Залити трохи холодної води, перемішати виделкою і зліпити кулю. Розкачати тісто на посипаній борошном поверхні. Викласти тісто на змащену маслом сковороду. Накрити шкір фольгою і зробити кілька отворів. Випікати при температурі 200 градусів близько 10 15 хвилин.

  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 1/2 склянки
  • Холодна вода - 3 Ст. Ложки
Розігріти духовку до 200 градусів. Змішати борошно і сіль у великій мисці. Влити туди ж масло і перемішувати до пухкого стану.

Залити трохи холодної води, перемішати виделкою і зліпити кулю. Розкачати тісто на посипаній борошном поверхні. Викласти тісто на змащену маслом сковороду. Накрити шкір фольгою і зробити кілька отворів. Випікати при температурі 200 градусів близько 10 15 хвилин.

Схожі рецепти