Корж для тортів
(покроковий рецепт з фото)
З цього рецепта Ви дізнаєтеся як спекти коржі для тортів і пирогів.
Розігріти духовку до 200 градусів. Змішати борошно і сіль у великій мисці. Влити туди ж масло і перемішувати до пухкого стану.
Залити трохи холодної води, перемішати виделкою і зліпити кулю. Розкачати тісто на посипаній борошном поверхні. Викласти тісто на змащену маслом сковороду. Накрити шкір фольгою і зробити кілька отворів. Випікати при температурі 200 градусів близько 10 15 хвилин.
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія - 1/2 склянки
- Холодна вода - 3 Ст. Ложки
Розігріти духовку до 200 градусів. Змішати борошно і сіль у великій мисці. Влити туди ж масло і перемішувати до пухкого стану.
Залити трохи холодної води, перемішати виделкою і зліпити кулю. Розкачати тісто на посипаній борошном поверхні. Викласти тісто на змащену маслом сковороду. Накрити шкір фольгою і зробити кілька отворів. Випікати при температурі 200 градусів близько 10 15 хвилин.
Залити трохи холодної води, перемішати виделкою і зліпити кулю. Розкачати тісто на посипаній борошном поверхні. Викласти тісто на змащену маслом сковороду. Накрити шкір фольгою і зробити кілька отворів. Випікати при температурі 200 градусів близько 10 15 хвилин.