Рецепт Короп в пиві фото

Короп в пиві
(покроковий рецепт з фото)

Чеська кухня
Риба та морепродукти , Короп
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Як відомо, чехи славляться вмінням своїм пивом. Як виявилося, це відбилося і на кухні. Вирішив спробувати чеський класичний рецепт приготування коропа в пиві.

Опис приготування:

При приготуванні коропа, потрібно постійно стежити потім, щоб не перепечеться стейк. Під час смаження додаємо лимонний сік і спеції, щоб урізноманітнити смак.

Нижче представлений простий рецепт приготування коропа в пиві.

  • Короп - 1 штука
  • Світле пиво - 260 мілілітрів (спочатку злегка полити стейк коропа, інше вилити в сковороду. )
  • Цибуля - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Кмин - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Червоний мелений перець - За смаком
короп в пиві - фото крок 1
Витрачати, моєму і розрізаємо коропа на стейки.
короп в пиві - фото крок 2
Поливаємо крапу пивом, залишаємо в холодильнику на 1-1, 5 годину.
короп в пиві - фото крок 3
Нарізаємо цибулю кільцями.
короп в пиві - фото крок 4
Обсмажуємо цибулю.
короп в пиві - фото крок 5
Зверху викладаємо рибу.
короп в пиві - фото крок 6
Смажимо рибу до утворення скоринки.
короп в пиві - фото крок 7
Перевертаємо рибу, обсмажуємо до такого ж золотистого кольору. Додаємо пиво в сковороду.
короп в пиві - фото крок 8
Видавлюємо лимонний сік, додаємо кмин, сіль, перець.
короп в пиві - фото крок 9
Накриваємо сковороду кришкою, залишаємо гасити на 15-20 хвилин. За приготуванні додаємо вершкового масла.

Схожі рецепти