Короп в пиві
(покроковий рецепт з фото)
Як відомо, чехи славляться вмінням своїм пивом. Як виявилося, це відбилося і на кухні. Вирішив спробувати чеський класичний рецепт приготування коропа в пиві.
При приготуванні коропа, потрібно постійно стежити потім, щоб не перепечеться стейк. Під час смаження додаємо лимонний сік і спеції, щоб урізноманітнити смак.
Нижче представлений простий рецепт приготування коропа в пиві.
- Короп - 1 штука
- Світле пиво - 260 мілілітрів (спочатку злегка полити стейк коропа, інше вилити в сковороду. )
- Цибуля - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Вершкове масло - 100 грам
- Кмин - За смаком
- Сіль - За смаком
- Червоний мелений перець - За смаком
Витрачати, моєму і розрізаємо коропа на стейки.
Поливаємо крапу пивом, залишаємо в холодильнику на 1-1, 5 годину.
Нарізаємо цибулю кільцями.
Обсмажуємо цибулю.
Зверху викладаємо рибу.
Смажимо рибу до утворення скоринки.
Перевертаємо рибу, обсмажуємо до такого ж золотистого кольору. Додаємо пиво в сковороду.
Видавлюємо лимонний сік, додаємо кмин, сіль, перець.
Накриваємо сковороду кришкою, залишаємо гасити на 15-20 хвилин. За приготуванні додаємо вершкового масла.