Корнуельського булочки
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт корнуельських булочок, дуже смачних і легких у приготуванні, настільки легких, що вийдуть навіть у початківців піч.
Корнуельського булочки - дуже прості в приготуванні, але при цьому мають чудовий смак. Подавати їх потрібно теплими з вершковим маслом, збитими вершками, полуничним джемом. Порадуйте своїх рідних цим рецептом англійської кухні!
- Борошно - 200 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Порошок для випічки - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 150 мілілітрів

1. Заздалегідь включити духовку і розігріти її до температури 220 градусів. Просіяти борошно, порошок для випічки і сіль в миску. Порізати або натерти на тертці вершкове масло, перемішати так, щоб з'явилися крихти.

2. Додати цукор і молоко і замісити м'яке тісто.

3. Скачати з тіста кульку, накрити його і дати постояти приблизно півгодини.

4. Посипати робочу поверхню борошном, дістати тісто, злегка пом'яти і розкачати до товщини 2, 5 см.

5. Розрізати тісто за допомогою спеціальної різання або гострим ножем і викласти на лист пергаментного паперу. Використовувати все тісто.

6. Змастити молоком або яйцем, щоб булочки блищали. Покласти в духовку і випікати 10-15 хвилин або до готовності. Вони повинні злегка зарум'яниться і бути пружними. Дати трохи охолонути. Подавати теплими з вершковим маслом, джемом і вершками.