Рецепт Корнуельського булочки фото

Корнуельського булочки
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Тісто , Борошно
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 35 хв.

Рецепт корнуельських булочок, дуже смачних і легких у приготуванні, настільки легких, що вийдуть навіть у початківців піч.

Опис приготування:

Корнуельського булочки - дуже прості в приготуванні, але при цьому мають чудовий смак. Подавати їх потрібно теплими з вершковим маслом, збитими вершками, полуничним джемом. Порадуйте своїх рідних цим рецептом англійської кухні!

  • Борошно - 200 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Порошок для випічки - 1 Ст. Ложка
  • Молоко - 150 мілілітрів
корнуельського булочки - фото крок 1
1. Заздалегідь включити духовку і розігріти її до температури 220 градусів. Просіяти борошно, порошок для випічки і сіль в миску. Порізати або натерти на тертці вершкове масло, перемішати так, щоб з'явилися крихти.
корнуельського булочки - фото крок 2
2. Додати цукор і молоко і замісити м'яке тісто.
корнуельського булочки - фото крок 3
3. Скачати з тіста кульку, накрити його і дати постояти приблизно півгодини.
корнуельського булочки - фото крок 4
4. Посипати робочу поверхню борошном, дістати тісто, злегка пом'яти і розкачати до товщини 2, 5 см.
корнуельського булочки - фото крок 5
5. Розрізати тісто за допомогою спеціальної різання або гострим ножем і викласти на лист пергаментного паперу. Використовувати все тісто.
корнуельського булочки - фото крок 6
6. Змастити молоком або яйцем, щоб булочки блищали. Покласти в духовку і випікати 10-15 хвилин або до готовності. Вони повинні злегка зарум'яниться і бути пружними. Дати трохи охолонути. Подавати теплими з вершковим маслом, джемом і вершками.

Схожі рецепти