Рецепт Конфітюр з ківі фото

Конфітюр з ківі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Ківі
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, На сніданок
Заготовки, Джем

Любіть не тільки смачні, але і корисні солодощі? Тоді пропоную вам на замітку відмінний варіант - конфітюр з ківі. Його можна їсти відразу або зберігати в холодильнику під щільно закритою кришкою.

Приготувати конфітюр з ківі в домашніх умовах можна за допомогою кухонної плити, а також мультиварки або хлібопічки.

1. Ківі необхідно очистити і нарізати невеликими шматочками.

2. Вичавити сік або лайма чи лимона. При бажанні також можна додати трохи тертої цедри.

3. Ківі з лимонним соком поставити на вогонь. Довести до кипіння і варити близько 5-7 хвилин.

4. Потім додати цукор (його кількість залежить від солодощі ківі і ваших смакових пристрастей). Перемішати. При необхідності додати трохи води. Варити на повільному вогні до загусання.

Цей рецепт приготування конфітюру з ківі можна використовувати і для кухонної техніки, якщо серед програм є "варення" .

5. У невеликій кількості теплої води розчинити желатин.

6. Додати його в каструлю з ківі. Перемішати як слід.

7. Вже через 2-3 хвилини конфітюр можна зняти з вогню.

Його можна відразу розлити по банках, а після охолодження накрити щільними кришками і прибрати в холодильник.

  • Ківі - 1 кілограм
  • Цукор - 500-600 грам
  • Вапно або лимонний - 1 штука
  • Желатин - 1 Чайна ложка
Приготувати конфітюр з ківі в домашніх умовах можна за допомогою кухонної плити, а також мультиварки або хлібопічки.

1. Ківі необхідно очистити і нарізати невеликими шматочками.

2. Вичавити сік або лайма чи лимона. При бажанні також можна додати трохи тертої цедри.

3. Ківі з лимонним соком поставити на вогонь. Довести до кипіння і варити близько 5-7 хвилин.

4. Потім додати цукор (його кількість залежить від солодощі ківі і ваших смакових пристрастей). Перемішати. При необхідності додати трохи води. Варити на повільному вогні до загусання.

Цей рецепт приготування конфітюру з ківі можна використовувати і для кухонної техніки, якщо серед програм є "варення" .

5. У невеликій кількості теплої води розчинити желатин.

6. Додати його в каструлю з ківі. Перемішати як слід.

7. Вже через 2-3 хвилини конфітюр можна зняти з вогню.

Його можна відразу розлити по банках, а після охолодження накрити щільними кришками і прибрати в холодильник.

Схожі рецепти