Конфітюр з черешні
(покроковий рецепт з фото)
Конфітюр з черешні - трохи сонця в маленькій баночці. Конфітюр з черешні мені подобається набагато більше за інших заготовок з цієї ягоди. Хочете навчитися його варити? Читайте рецепт з фото!
Щоб колір конфитюра з черешні вийшов бурштиновим, його треба акуратно варити, не допускаючи пригорання і сильного кипіння. Чим довше ви будете наполягати конфітюр з черешні, тим густіше він вийде. Якщо конфітюр з черешні погано уварюється, додайте желирующее засіб. Всі інші поради і рекомендації, як приготувати конфітюр з черешні, - в рецепті Успіхів!
- Черешня - 1 кілограм (без кісточок)
- Цукор - 1 кілограм
- Лимон - 1 штука (сік)
Черешню помити і очистити від кісточок.
Засипати цукром, додати сік лимона. Залишити на 2-4 годину, щоб черешня дала сік.
Доведіть варення до кипіння, варити на слабкому вогні 10 хвилин. Охолодити. Проварити конфітюр таким же чином ще 2 рази.
Готовий конфітюр подрібнити блендером і розкласти по банках. Смачного!