Рецепт Конфітюр з черешні фото

Конфітюр з черешні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Черешня
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт , Фуршет
Заготовки , Джем
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 дн. 0 г. 0 хв.

Конфітюр з черешні - трохи сонця в маленькій баночці. Конфітюр з черешні мені подобається набагато більше за інших заготовок з цієї ягоди. Хочете навчитися його варити? Читайте рецепт з фото!

Опис приготування:

Щоб колір конфитюра з черешні вийшов бурштиновим, його треба акуратно варити, не допускаючи пригорання і сильного кипіння. Чим довше ви будете наполягати конфітюр з черешні, тим густіше він вийде. Якщо конфітюр з черешні погано уварюється, додайте желирующее засіб. Всі інші поради і рекомендації, як приготувати конфітюр з черешні, - в рецепті Успіхів!

  • Черешня - 1 кілограм (без кісточок)
  • Цукор - 1 кілограм
  • Лимон - 1 штука (сік)
конфітюр з черешні - фото крок 1
Черешню помити і очистити від кісточок.
конфітюр з черешні - фото крок 2
Засипати цукром, додати сік лимона. Залишити на 2-4 годину, щоб черешня дала сік.
конфітюр з черешні - фото крок 3
Доведіть варення до кипіння, варити на слабкому вогні 10 хвилин. Охолодити. Проварити конфітюр таким же чином ще 2 рази.
конфітюр з черешні - фото крок 4
Готовий конфітюр подрібнити блендером і розкласти по банках. Смачного!

Схожі рецепти