Компот з замороженої полуниці
(покроковий рецепт з фото)
Сезон свіжих ягід ще попереду, але це не важливо. Ароматний, корисний і смачний компот можна зварити з мороженої полуниці.
Приготувати компот з мороженої полуниці дуже просто. Такий компот виходить не менш смачним, яскравим і корисним, ніж зі свіжої полуниці. Ароматний полуничний компот стане відмінним завершенням обіду, вечері, а також підійде на полуденок з будь-випічкою.
- Полуниця - 300 грам (морожена)
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Лимонна кислота - 2 щіпки
- Вода - 1, 2 L
Підготуйте інгредієнти для компоту.
Полуницю помийте і викладіть в каструлю.
Налийте свіжу, чисту воду.
Варіть компот 15-20 хвилин з моменту закипання. В кінці додайте лимонну кислоту і цукор за смаком.
Компот з мороженої полуниці готовий. Подавайте на обід, вечеря, полуденок.