Варення з замороженої полуниці
(покроковий рецепт з фото)
Полуничне варення є одним з улюблених ласощів в зиязикай час. Шкода, що десерт так швидко закінчується! Маленька баночка у нас з'їдається за раз на двох. Але зварити ще порцію можна завжди.
Останнім часом більшість зібраних ягід в саду у мене йде в заморозку. І в морозилці лежить пара пакетів полуниці завжди. З них можна зробити випічку або десерт. Наприклад, прочитайте, як приготувати варення з замороженої полуниці в мультиварці. Пробувати його можна відразу або закатати про запас.
- Полуниця заморожена - 300 грам
- Цукор - 300 грам
- Вода - 40 мілілітрів
Полуницю розморозити і промийте.
Викладіть ягоди в чашу мультиварки. Засипте до них цукор. Через 10-15 хвилин піде сік, тоді додайте воду.
Готуйте в режимі "мультіповар" при 100 градусах 30 хвилин або в режимі "гасіння" протягом 1 годину. Потім варення влийте в підготовлену банку. Закрийте кришкою.