Компот з кураги та родзинок
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути краще натурального домашнього напою, згодні? Хочу поділитися з вами простим і доступним варіантом приготування компоту з кураги та родзинок. Ароматний і по-справжньому смачний!
Перевага цього напою в тому, що його можна варити круглий рік. Крім того, можна додавати сушені яблука чи груші, а для аромату - м'яту або мелісу, наприклад. Влітку такий компот чудово втаязикють спрагу!
- Курага і родзинки - 300 грам
- Вода - 2.5 L
- Лимон - 1 штука
- М'ята і меліса - За смаком (по бажанню)
- Цукор - За смаком
1. Промийте під проточною водою курагу та ізюм. Я рекомендую також додати трохи яблук і груш.
2. Воду доведіть до кипіння. Викладіть сухофрукти і варіть на повільному вогні хвилин 15.
3. У готовий компот можна додати цукор, гілочку м'яти або меліси. Зніміть з вогню, залиште під кришкою до повного охолодження.