Кокосовий «Наполеон»
(покроковий рецепт з фото)
Рецептів торта"Наполеон" безліч, але цей"Наполеон" особливий, він з кокосовою стружкою і неймовірно смачним кремом! Торт виходить великий - з 3 кг. Пригощайтеся!
Опис приготування:
Існує легенда, що до створення торта"Наполеон" доклав руку сам Наполеон Бонапарт. Але це не більше, ніж красива історія. Насправді, відомий всім з дитинства десерт винайшли в Росії в 1912 році під час урочистих святкувань на честь 100-річчя вигнання Наполеона з Росії. Московські кондитери виготовили трикутні тістечка з кремом, які нагадували знамениту капелюх не менш знаменитого переможеного імператора. Минуло вже багато часу і «Наполеон» сильно змінився.
Цей торт - чисте задоволення - ніжна текстура, м'які коржі, просочені ароматним і дуже смачним заварним кремом. Звичайно, для приготування цього шедевра вам доведеться витратити досить багато часу, але повірте, його ніжність і солодкість того варті! Як приготувати кокосовий"Наполеон" я з вами поділюся.
- Маргарин - 400 грам
- Борошно - 510 грам(4 ст. - в тісто)
- Вода - 200 мілілітрів
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 1 літр
- Куряче яйце - 4 штуки
- Цукор - 170 грам
- Борошно - 6 Ст. Ложок (в вершках)
- Згущене молоко - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Кокосова стружка - 70 грам
Приємного чаювання!