Рецепт Кокосовий кухен фото

Кокосовий кухен
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Борошно , Горіхи , Кокосова стружка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кокосовий кухен або німецький кокосовий пиріг відрізняється неймовірним смаком, вираженою соковитістю і солодкістю. Приготувавши його, ви не раз захочете повторити, так як результат завжди бездоганний.

Опис приготування:

На приготування пирога йде близько години, а продукти завжди є під рукою. Це пиріг з розряду"гості на порозі" , тому як його можна подавати навіть теплим.

  • Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
  • Кефір - 1 Склянка
  • Цукор - 190 грам(100 грам - в тісто, 90 грам - в начинку)
  • Яйце - 1 штука
  • Розпушувач для тіста - 12 грам
  • Ванілін - За смаком
  • Кокосова стружка - 100 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів(20% жирності)
кокосовий кухен - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
кокосовий кухен - фото крок 2
У глибокій чашці змішайте кефір, яйце і цукор.
кокосовий кухен - фото крок 3
Додайте борошно, розпушувач. Перемішайте.
кокосовий кухен - фото крок 4
Форму діаметром 22-24 см., змастіть тонким шаром масла, якщо це необхідно. Перелийте тісто. Розігрійте духовку до 180 градусів.
кокосовий кухен - фото крок 5
Змішайте кокосову стружку, ванілін і 90 грам цукру.
кокосовий кухен - фото крок 6
Отриманою посипкою засипте верх тесту в формі. Поставте в розігріту духовку на 30 хвилин. Спостерігайте за пирогом. Хвилин через 10 після початку випічки, можна прикрити верх, щоб кокосова стружка не підгоріла. Готовність перевірте дерев'яною шпажкою, вона повинна бути сухою. Якщо пиріг влажноватой, зменшіть вогонь до 160 градусів і потримайте ще хвилин 10, знявши попередньо фольгу.
кокосовий кухен - фото крок 7
Готовий пиріг, гарячий, відразу ж полийте вершками. Прохолодний.
кокосовий кухен - фото крок 8
Пиріг готовий. Смачного!

Схожі рецепти