Кокосовий бісквіт
(покроковий рецепт з фото)
Кокосовий бісквіт стане відмінною основою для домашнього тортика, Крім того, це смачний і ароматний десерт до чашечки чаю. А зробити його можна ще й барвистим, дивіться, я розповім як!
Отже, розповідаю, як приготувати "кокосовий бісквіт" . Складного нічого немає, дотримуйтеся моїх пропорцій і технології. Обов'язково збивайте яйця окремо: жовтки з цукром, білки з дрібкою солі до щільних піків. А потім вже з'єднувати їх в потрібній послідовності. Бісквіт вийде сухою, пишний, солодкий. А щоб зробити його яскравим, покладіть кольорову кокосову стружку! У супермаркетах є в продажу жовта, блакитна, малинова стружка. Якщо використовувати цей бісквіт як основу для тортика, додати рожевий зефірний крем і просочення, то можна зробити дуже навіть симпатичний в розрізі торт! хай щастить!
- Яйце велике - 3 штуки
- Борошно пшеничне - 100 грам
- Цукор - 120 грам
- Кокосова стружка - 45 грам
- Крохмаль - 20 грам
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
1. Підготуйте продукти, якщо яйця середні, то сміливо беріть 4 штуки, у мене добірні.
2. Візьміть дві глибоких посудини, в одну покладіть білки яєць, в іншу жовтки і цукор. Збийте міксером обидві маси.
3. Білки збивайте з дрібкою солі до стійких піків, жовтки до посветления маси і збільшення в обсязі в три рази.
4. У третій посудині з'єднайте всі сухі інгредієнти: борошно, кокосову стружку, розпушувач і крохмаль.
5. В жовткову масу введіть сухі інгредієнти, перемішайте.
6. Введіть білки. Перемішуйте, поки маса не стане однорідною.
7. Застелите форму пергаментом, змастіть маслом рослинним або вершковим, можна кулінарний жир використовувати. Перекладіть масу, розрівняйте лопаткою. Надішліть в гарячу духовку (170-180 градусів) з 30-35 хвилин, перевіряйте на готовність лучиною. Бісквіт щільний, але сухий.
8. Зніміть кільце, остудіть бісквіт повністю.
9. Ось такий всередині бісквіт, яскравий і смачний.