Рецепт Кокосовий бісквіт фото

Кокосовий бісквіт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Горіхи , Кокосова стружка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На вечерю , Для дітей , На швидку руку
Випічка , Бісквіт
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кокосовий бісквіт стане відмінною основою для домашнього тортика, Крім того, це смачний і ароматний десерт до чашечки чаю. А зробити його можна ще й барвистим, дивіться, я розповім як!

Опис приготування:

Отже, розповідаю, як приготувати"Кокосовий бісквіт" . Складного нічого немає, дотримуйтеся моїх пропорцій і технології. Обов'язково збивайте яйця окремо: жовтки з цукром, білки з дрібкою солі до щільних піків. А потім вже з'єднувати їх в потрібній послідовності. Бісквіт вийде сухою, пишний, солодкий. А щоб зробити його яскравим, покладіть кольорову кокосову стружку! У супермаркетах є в продажу жовта, блакитна, малинова стружка. Якщо використовувати цей бісквіт як основу для тортика, додати рожевий зефірний крем і просочення, то можна зробити дуже навіть симпатичний в розрізі торт! хай щастить!

  • Яйце велике - 3 штуки
  • Борошно пшеничне - 100 грам
  • Цукор - 120 грам
  • Кокосова стружка - 45 грам
  • Крохмаль - 20 грам
  • Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
кокосовий бісквіт - фото крок 1
1. Підготуйте продукти, якщо яйця середні, то сміливо беріть 4 штуки, у мене добірні.
кокосовий бісквіт - фото крок 2
2. Візьміть дві глибоких посудини, в одну покладіть білки яєць, в іншу жовтки і цукор. Збийте міксером обидві маси.
кокосовий бісквіт - фото крок 3
3. Білки збивайте з дрібкою солі до стійких піків, жовтки до посветления маси і збільшення в обсязі в три рази.
кокосовий бісквіт - фото крок 4
4. У третій посудині з'єднайте всі сухі інгредієнти: борошно, кокосову стружку, розпушувач і крохмаль.
кокосовий бісквіт - фото крок 5
5. В жовткову масу введіть сухі інгредієнти, перемішайте.
кокосовий бісквіт - фото крок 6
6. Введіть білки. Перемішуйте, поки маса не стане однорідною.
кокосовий бісквіт - фото крок 7
7. Застелите форму пергаментом, змастіть маслом рослинним або вершковим, можна кулінарний жир використовувати. Перекладіть масу, розрівняйте лопаткою. Надішліть в гарячу духовку (170-180 градусів) з 30-35 хвилин, перевіряйте на готовність лучиною. Бісквіт щільний, але сухий.
кокосовий бісквіт - фото крок 8
8. Зніміть кільце, остудіть бісквіт повністю.
кокосовий бісквіт - фото крок 9
9. Ось такий всередині бісквіт, яскравий і смачний.

Схожі рецепти