Кляр для риби зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Кляр для риби зі сметаною повинен бути рідкий, крему, таким приблизно, як тісто на млинці. Завдяки повітряної, хрусткій скоринці продукти виходять більш смачними і соковитими.
Для того, щоб кляр для риби зі сметаною зробити хрустким і повітряним використовувати воду, яку холодної, а в ідеалі - крижаний. І ще, для "більшого хрускоту" можна в кляр для риби зі сметаною додавати на 1 яйце 1 столову ложку горілки. Кляр може бути будь-якої консистенції, чим густіше буде кляр, тим щільніше буде корочка. Ви на свій розсуд можете додавати або зменшувати кількість борошна. Успіхів і приємного апетиту!
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Яйце - 2 штуки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Вода - 100 мілілітрів
- Сіль - 1/3 чайних ложки
Підготуйте продукти.
Розділіть яйця на білок і жовток. Білок збийте в міцну піну, а жовток змішайте зі сметаною і водою.
З'єднайте сметану з жовтком і борошном і сіллю, замісіть рідке тісто і поступово додайте білок.
Шматочки риби опустіть в кляр і смажте на сковороді.
Смачного!