Класичний бісквітний рулет
(покроковий рецепт з фото)
Замість звичного бісквітного пирога рекомендую приготувати бісквітний рулет. Ви можете зробити його з начинкою з улюбленого варення, згущеного молока, шоколад або крем.
Робиться бісквітний рулет дуже просто, тому сміливо приступайте до його приготування. Спочатку спечіть основу, охолодіть і промажте будь-якою начинкою, а потім скрутіть рулет. Залиште його на кілька годин для просочення і подавайте до столу. Можете додати какао в тісто, тоді вийде шоколадний бісквіт.
- Яйця - 3 штуки
- Цукрова пудра - 75 грам
- Борошно - 75 грам
- Варення - За смаком (малинове)
1
У чашу міксера вбийте курячі яйця, збийте трохи і і порціями введіть цукрову пудру. Збивайте до утворення світлої пишної маси.
2
Потім додайте просіяне борошно, перемішайте лопаткою.
3
Викладіть пергамент на деко, змастіть рослинною олією, вилийте бісквітне тісто і рівномірно розподіліть по всьому листу.
4
Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 10-15 хвилин.
5
Підготуйте інший лист пергаменту і посипте його цукровою пудрою, перекладіть готовий бісквіт на нього і трохи остудіть.
6
Змастіть корж будь-яким варенням за смаком, ображати краю і скрутіть рулет. Наполягайте рулет мінімум 1 час, а потім подавайте до столу.
7
Смачного!