Класичний бісквітний торт
(покроковий рецепт з фото)
Хотілося б поділитися з вами рецептом приготування найсмачнішого торта. Торт приготуємо бісквітний, а крем буде сметанним. Рецепт досить легкий, однак результат вразить усіх!
Торт, приготований за цим рецептом, безсумнівно стане прикрасою будь-якого столу. Готується він дуже легко, зате неповторний смак назавжди залишиться в пам'яті!
- Яйця - 6 штук
- Цукор - 200 грам
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Ванільний цукор - 5 грам
- Розпушувач - 15 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 400 грам (для крему )
- Крем 20% - 1 літр
1
Для приготування бісквітних коржів збиваємо в окремій ємності яйця, цукор і сіль в пишну піну. Поступово, ретельно перемішуючи, додаємо заздалегідь змішані борошно, розпушувач і ванільний цукор. Випікати бісквіт необхідно протягом 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.
2
Готовий бісквіт остудіть і розріжте на 3-4 коржа. Сметану для крему викладіть на тканину, накрийте кришкою і поставте в холодильник на 4-8 годин. А потім збийте з цукром протягом 10 хвилин.
3
Кожен бісквітний корж змащуємо кремом, накриваючи зверху наступним коржем. Вступаємо так з усіма коржами. Поставте торт в холодильник на ніч, потім прикрасьте за смаком.
4
Приємного чаювання!