Кіш в гуртку
(покроковий рецепт з фото)
Мікрохвильова піч на кухні - це не тільки підігрів їжі, але багато цікавих рецептів. Ви будите здивовані, як багато прекрасних гарячих страв і випічки можна зробити набагато швидше завдяки їй.
Якщо ви раніше вже робили киш, знати його, що це відкритий пиріг з великою кількістю різноманітних начинок. Так ось, сьогодні ми спробуємо спростити цю випічку. Для цього вам буде потрібно дізнатися про те, як приготувати киш в гуртку. Вдале блюдо для сніданку або перекусу на швидку руку.
- Яйце - 1 штука
- Помідор - 2-4 штук (в залежності від розміру)
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Хліб білий - 1 скибочку
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Твердий сир - 30 грам
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Помідори промийте, і наріжте їх на 4 або 8 частин.
Хліб розірвіть на маленькі шматочки.
Молоко збийте з яйцем в гуртку.
Масло розтопіть в мікрохвильовій печі. Влийте його в кухоль. Перемішайте масу.
Приправте яєчну суміш сіллю і перцем.
Натріть в кружку сир. Додайте томати, нарізану зелень і хліб.
Запікайте киш в мікрохвильовці протягом 1 хвилини на максимальній температурі. Смачного!