Рецепт Кекси з родзинками «Бабулино» фото

Кекси з родзинками «Бабулино»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Сухофрукти , Ізюм
Дієтичне харчування
На полуденок
Випічка , Солодке , Кекси
Кількість порцій: 12
Час приготування: 50 хв.

Скільки пам'ятаю свою бабусю, вона весь час пекла. Приходиш до неї в гості, а на столі завжди пироги або кекси. І добре, що більшість рецептів я можу повторити. Ви теж впораєтеся, спробуйте.

Опис приготування:

Що мені подобається в цьому варіанті, так це те, що до складу можна додавати різні доповнення: цукати, цедру, горіхи, шоколад і інше. Яскравий смак вам відразу запам'ятається, а створення не відніме багато часу. Уважно прочитайте про те, як приготувати кекси з родзинками"Бабулино" . Справжній смак з дитинства.

  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Вершкове масло - 120 грам (або маргарину)
  • Мед - 100 грам
  • Ізюм - 150 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
кекси з родзинками
У глибокій мисці змішайте розпушувач, борошно і сіль. Туди ж натріть цедру лимона на дрібній тертці.
кекси з родзинками
У сотейнику розтопіть маргарин, а потім додайте в нього мед. Суміш розчиніть, а потім остудіть до 40 градусів.
кекси з родзинками
До борошняної масі вбийте яйце.
кекси з родзинками
Потім влийте медову суміш. Замішайте густе тісто.
кекси з родзинками
Далі промийте та висушіть родзинки. Додайте його в тісто і перемішайте.
кекси з родзинками
Після цього тісто влийте в формочки, заповнивши обсяг на 2/3. Духовку розігрійте до 250 градусів.
кекси з родзинками
Запікайте кекси з родзинками 10 хвилин, а потім знизьте температуру до 200 градусів і готуйте ще 10 хвилин. Приємного чаювання!

Схожі рецепти