Кекси з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Ці кекси дуже м'які, ніжні і повітряні, з тонким ароматом ванілі і солодкістю родзинок. Вони чудово підійдуть для сімейного чаювання або як перекус, на сніданок або полуденок. Просто і смачно!
Кекси з серії "завжди актуальна класика"! Вони виходять ніжними і дуже ароматними. Якщо раптом у Вас не виявилося родзинок, можна взяти будь-які інші сухофрукти або навіть горішки. В іншому ж, рецепт тесту настільки вдалий, що рекомендую нічого не змінювати.
- Вершкове масло - 100 грам
- Крем - 200 грам
- Цукор - 150 грам
- Яйця - 3 штуки
- Ізюм - 50 грам
- Борошно - 300 грам
- Пакетик ванільного цукру - 1 штука
- Сода - 1 Чайна ложка
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1|2 Ст. Ложок
1. Ізюм промийте і залийте гарячою водою на 10 хвилин, потім воду злийте.
2. Яйця збийте з звичайним і ванільним цукром.
3. Додайте сметану, сіль, соду, погашену оцтом і розтоплене масло.
4. Додайте родзинки.
5. Потім просійте борошно і замісіть тісто.
6. Викладіть тісто в силіконові форми для кексів.
7. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин. При подачі посипте цукровою пудрою. Смачного!