Кекси «Білосніжка»
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати кекси можна і з мінімуму інгредієнтів, і цей рецепт - відмінне тому підтвердження! Тут ви дізнаєтеся, як приготувати кекси "білосніжка" запечатаний, борошні і розпушувачі. Дуже просто!
Якщо ви любите морозиво "пломбір", обов'язково приготуйте кекси "білосніжка", так як основою для них служить саме це класичне морозиво! У цьому рецепті тільки три інгредієнти, але незважаючи на це випічка виходить дуже смачною і ніжною. За бажанням ви можете додати трохи цукру в тісто, щоб зробити кекси більш солодкими. Обов'язково візьміть якісне морозиво (найкраще приготоване вдома), щоб кекси вийшли смачними і красивими.
- Морозиво "пломбір" - 300 грам
- Борошно - 140 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Кокосова стружка - 2-4 Ст. Ложок
1. Морозиво "пломбір" попередньо залиште на годину при кімнатній температурі, щоб воно розм'якшилося. Просіяне борошно змішайте з розпушувачем.
2. Невеликими порціями додайте борошно в морозиво, ретельно перемішуючи лопаткою. Готове тісто розкладіть по формах, заповнюючи кожну на 2/3 обсягу.
3. Надішліть кекси в розігріту до 175 градусів духовку на 15 хвилин. Готові кекси перекладіть на блюдо і посипте кокосовою стружкою. Смачного!