Рецепт Кекси «Білосніжка» фото

Кекси «Білосніжка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , Десерт
Випічка , Солодке , Кекси
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Приготувати кекси можна і з мінімуму інгредієнтів, і цей рецепт - відмінне тому підтвердження! Тут ви дізнаєтеся, як приготувати кекси"Білосніжка" запечатаний, борошні і розпушувачі. Дуже просто!

Опис приготування:

Якщо ви любите морозиво"Пломбір" , обов'язково приготуйте кекси"Білосніжка" , так як основою для них служить саме це класичне морозиво! У цьому рецепті тільки три інгредієнти, але незважаючи на це випічка виходить дуже смачною і ніжною. За бажанням ви можете додати трохи цукру в тісто, щоб зробити кекси більш солодкими. Обов'язково візьміть якісне морозиво (найкраще приготоване вдома), щоб кекси вийшли смачними і красивими.

  • Морозиво"Пломбір" - 300 грам
  • Борошно - 140 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Кокосова стружка - 2-4 Ст. Ложок
кекси
1. Морозиво"Пломбір" попередньо залиште на годину при кімнатній температурі, щоб воно розм'якшилося. Просіяне борошно змішайте з розпушувачем.
кекси
2. Невеликими порціями додайте борошно в морозиво, ретельно перемішуючи лопаткою. Готове тісто розкладіть по формах, заповнюючи кожну на 2/3 обсягу.
кекси
3. Надішліть кекси в розігріту до 175 градусів духовку на 15 хвилин. Готові кекси перекладіть на блюдо і посипте кокосовою стружкою. Смачного!

Схожі рецепти