Салат «Білосніжка» (легкий і простий)
(покроковий рецепт з фото)
Перед новорічними святами раджу дізнатися, як приготувати салат "білосніжка" (легкий і простий) - страва, нагадує справжній сніг. Всі інгредієнти білі, тому виглядає салат класно.
Не лякайтеся великої кількості майонезу - його можна замінити сметаною або йогуртом, салат не втратить в смаку. Для різноманітності можна обсмажити куряче філе зі спеціями і травами - тоді салат вийде смачніше і яскравіше. Пекінську капусту можна брати білу або звичайну зелену - на ваш смак. Також за бажанням можна замінити адигейський сир фетою або моцарелою.
- Куряче філе - 250-300 грам
- Капуста пекінська - 300 грам
- Сир бринза - 150 грам
- Сир Адигейський - 150 грам
- Майонез легкий - 250 грам
- Яєчні білки - 6 штук
1. Відваріть до готовності куряче філе (в бульйон додайте чорний перець горошком і лавровий лист). Остудіть і наріжте кубиками. Надішліть в салатник.
2. Пекінську капусту крупно наріжте і також відправте в салатник. Адигейський сир і бринзу наріжте кубиками і відправте до салату.
3. У відварених яєць відокремте білки від жовтків і наріжте кубиками, надішліть до салату. Заправте салат легким майонезом і перемішайте. Смачного!