Салат «Білосніжка»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.
Легкий соковитий салат для вечері. Використовуйте тільки солодкі сорти капусти для даного салату.
Опис приготування:
Для салату відваріть яйця, нашинкуйтекапусту, все з'єднайте і заправте салат майонезом.
- Капуста - 250 грам
- Яйце - 2 штуки
- Горошок консервований - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Майонез - 1 Ст. Ложка
Приготуйте продукти.
Наріжте тонко капусту.
Відваріть яйця. Відокремте жовтки від білків, жовтки не знадобляться. Білки поріжте соломкою.
Складіть в салатник всі інгредієнти салату.
Перемішайте салат. Приємного!