Торт «Білосніжка»
(покроковий рецепт з фото)
Торт ошатний, гарний, смачний! Можна навіть сказати, урочистий. Відмінно підійде до ювілею, дню народження і іншим сімейних свят. Прочитайте, як приготувати торт "білосніжка" в моєму рецепті.
Легкий повітряний торт «Білосніжка» не тільки дуже смачний, ароматний, але корисний і улюблений дітьми. Виходячи з різних джерел, єдиного рецепта мого улюбленого торта немає, тому хочу поділиться своїм. Уявляю на ваш розгляд чергове моє дітище, чекаю як завжди ваших коментарів і всім гарного настрою!
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Яйця курячі - 3 штуки
- Майонез - 100 грам
- Цукор - 200 грам
- Сир - 200 грам
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Крем - 300 грам
- Цукрова пудра - 180 грам
- Білий шоколад - 50 грам
- Мигдаль - 70 грам
- Цедра лимону - 1 Ст. Ложка
У чаші збийте жовтки з цукром. Додайте 100 грам сиру, ванілін.
Додайте майонез. Соду погасите оцтом. Поступово введіть просіяне борошно.
Окремо збийте білки в пишну масу, введіть їх у тісто. Перемішайте лопаткою.
Випікайте в духовці при температурі 180 градусів хвилин 40-50 або в мультиварці в режимі "випічка" 50 хвилин.
Готовий бісквіт остудіть, розріжте на 3 коржа.
Для крему збийте сметану з цукровою пудрою, умішайте 100 г сиру і цедру лимона. Коржі можна просочити трохи солодкою водою. Потім змастіть їх кремом.
Верх і боки торта покрийте кремом, прикрасьте мигдальними пелюстками і розтопленим білим шоколадом. Поставте торт в холод для просочування.