Рецепт Торт «Білосніжка» фото

Торт «Білосніжка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Шоколад
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На святковий стіл
Випічка, Торти

Торт ошатний, гарний, смачний! Можна навіть сказати, урочистий. Відмінно підійде до ювілею, дню народження і іншим сімейних свят. Прочитайте, як приготувати торт "білосніжка" в моєму рецепті.

Легкий повітряний торт «Білосніжка» не тільки дуже смачний, ароматний, але корисний і улюблений дітьми. Виходячи з різних джерел, єдиного рецепта мого улюбленого торта немає, тому хочу поділиться своїм. Уявляю на ваш розгляд чергове моє дітище, чекаю як завжди ваших коментарів і всім гарного настрою!

  • Борошно пшеничне - 150 грам
  • Яйця курячі - 3 штуки
  • Майонез - 100 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Сир - 200 грам
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Сода - 1/3 чайних ложки
  • Крем - 300 грам
  • Цукрова пудра - 180 грам
  • Білий шоколад - 50 грам
  • Мигдаль - 70 грам
  • Цедра лимону - 1 Ст. Ложка
торт
У чаші збийте жовтки з цукром. Додайте 100 грам сиру, ванілін.
торт
Додайте майонез. Соду погасите оцтом. Поступово введіть просіяне борошно.
торт
Окремо збийте білки в пишну масу, введіть їх у тісто. Перемішайте лопаткою.
торт
Випікайте в духовці при температурі 180 градусів хвилин 40-50 або в мультиварці в режимі "випічка" 50 хвилин.
торт
Готовий бісквіт остудіть, розріжте на 3 коржа.
торт
Для крему збийте сметану з цукровою пудрою, умішайте 100 г сиру і цедру лимона. Коржі можна просочити трохи солодкою водою. Потім змастіть їх кремом.
торт
Верх і боки торта покрийте кремом, прикрасьте мигдальними пелюстками і розтопленим білим шоколадом. Поставте торт в холод для просочування.

Схожі рецепти